Parmezános Burgonyás Palacsinta

administrator

Parmezános Burgonyás Palacsinta Főétel palacsinta, reggeli, ebéd, vacsora, sósburgonyás, European Nyomtatás
Adag: 2-4 Elkészítés: Sütés:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

HOZZÁVALÓK

  • 300 g burgonyapüré/ törtkrumpli
  • 50 g reszelt parmezán
  • 150 ml tej
  • 2 db tojás
  • 4-5 ek. liszt
  • 1 tk. sütőpor
  • 1 csipet só

ELKÉSZÍTÉS

  1. A burgonyába belekeverjük a tojásokat.
  2. Ezután hozzákeverjük a többi hozzávalót is.
  3. Serpenyőben kevés zsiradékot hevítünk.
  4. Egy kanál segítségével kishalmokat rakunk, amiket amerikai palacsinta méretre széthúzunk.
  5. Mindkét oldalát pirosra sütjük.

MEGJEGYZÉSEK

Tálaljuk fokhagymás tejföllel és kolbász chips-szel.

Ami még érdekelhet