Édes-Sós Baconropogós

administrator

Édes-Sós Baconropogós Fastfood ünnepi finomság, előétel, vendégváró, édes-sós, European Nyomtatás
Adag: 4 Elkészítés: Sütés:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

HOZZÁVALÓK

  • 100 g bacon
  • 2 ek. méz
  • 50 g kecskesajt
  • 1 fürt szőlő
  • rukkola

ELKÉSZÍTÉS

ELKÉSZÍTÉS:

  1. Melegítsük elő a sütőt 200 C fokra.
  2. Egy tepsire tegyünk sütőpapírt, amire „csiga” formában lefektetjük a bacon szeleteket.
  3. A mézet mikróba olvassuk folyós állagúra és kenjük be vele a szalonna szeleteket.
  4. Ezután rásimítunk egy másik sütőpapírt a szalonnákra, majd egy tepsit teszünk rá nehezékként.
  5. 10-15 perc alatt ropogósra sütjük, néha rápillanthatunk, hogy ne süljenek túl.
  6. Ezután leszedjük a sütőpapírt róla és rámorzsoljuk a kecskesajtot.
  7. Szőlővel és rukkolával tálaljuk.

 Szuperül illik hozzá a lilahagyma chutney is.

Ami még érdekelhet