Alma Chutney-s Camembertes Ciabatta

administrator

Alma Chutney-s Camembertes Ciabatta Ősz vendégváró, falatka, alma chutney, gyors falatok, ünnepi, egyszerű, különleges European Nyomtatás
Adag: 4-6 Elkészítés: Sütés:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

HOZZÁVALÓK

  • ciabatta
  • camembert sajt
  • 3 db alma
  • 1 kisebb vöröshagyma
  • 1 ek. barnacukor
  • 1/2 tk. őrölt szegfűszeg
  • 1/2 tk. őrölt gyömbér
  • 1/2 tk. fűszerkömény
  • 1 csipet chilipor
  • 1 dl almaecet
  • só, bors

ELKÉSZÍTÉS

  1. Az almákat megpucoljuk és összekockázzuk.
  2. Egy lábasba tesszük a hozzávalókat és felforraljuk, majd mérsékeljük a hőmérsékletet és lefedjük.
  3. 15-20 percig pároljuk, majd fedő nélkül sűrűre főzzük.
  4. Alma fajtától függően, ha szükséges egy kicsit botmixerrel pürésíthetjük.
  5. Üvegekbe töltjük és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
  6. A ciabattat felszeleteljük megpirítjuk és tetszés szerint egy darab camembert sajtot és alma chutney-t teszünk rá.
  7. Kevés rózsaborssal feldobhatjuk!

Ami még érdekelhet